Saját masszőrrel utazhat az olimpiára Hosszú Katinka

sport
2016 április 28., 06:54
comments 36

A M4 Sport csütörtök reggeli adásának volt vendége Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Szabó Bence, a MOB főtitkára. Borkai elmondta, hogy legutóbb két hete beszélt Hosszú Katinkával, aki

„jól van, edz, készül, hajt, úgyhogy bízom benne, hogy valóban jó formában lesz az olimpián.”

photo_camera AFP PHOTO/KARIM JAAFAR

A MOB elnöke szerint Hosszú nem jelezte, hogy bármi gondja, vagy problémája lenne. Szabó Bence hozzátette, hogy Katinka és edző-férje, Shane Tusup már valószínűleg tudja, hogy milyen számokban indul Hosszú az olimpián, de ezt egyelőre még nem árulták el. És ebbe a MOB nem is szeretne beavatkozni. Szabó elmondta, hogy

„meghagyjuk, hogy ez az úszószövetségen keresztül legyen kommunikálva. Az nem létező dolog, hogy mi külön, Hosszú Katinkával vagyunk. A kérését természetesen teljesítjük, ami úgy gondolom, helyénvaló. Azt mondta, hogy szeretné, ha a saját masszőre ott lenne. Hiszen olyan sok számban indul, hogy folyamatosan kellene, aki segítse a munkáját. Természetesen mi megígértük, teljesen függetlenül attól, hogy az úszók jelölik-e a masszőrt, ő mindenképpen ott lesz.”

(NemzetiSport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.