Száz jelentkezőből tizenhárom alkalmas arra, hogy a magyar titkosszolgálat tagja legyen

ÉLET
2016 április 28., 04:03
comments 57

A Belügyminisztérium Magyar Időknek adott tájékoztatása szerint óriási,

87 százalékos a lemorzsolodás

aránya az Alkotmányvédelmi Hivatal állományába jelentkezők közt. Ez azt jelenti, hogy száz jelentkezőből mindössze tizenhárman alkalmasak arra, hogy felvegyék őket. A magyar titkosszolgálat folyamatosan várja az életrajzokat: tiszti állásba főiskolai vagy egyetemi végzettséggel, zászlósiba pedig már érettségivel is be lehet kerülni. A lapnak az Információs Hivatal korábbi műveleti igazgatója, Földi László elmondta, hogy nem akcióhősöket keres az AH, hanem irodai munkatársakat, akik az adatok beszerzését és értékelését végzik majd. Földi szerint

minden James Bond mögött óriási csapat van.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt