Ogli G elballagott

ÉLET
2016 április 29., 14:02

"Ennek a semmirekellőnek még egy tisztességes iskolai végzettsége sincsen!"

- gondoltad talán eddig Ogli G-ről.

De most már nem gondolhatod!

Találj ki ezentúl más lenézést, kompenzálj máshogyan saját hiányosságaid miatt, ne Ogli G szemében keresd a szálkát, ami benned egy gerenda, ugyanis Oglizán András, Magyarország egyetlen igazi gengszterreppere 40 évesen

elballagott a gimnáziumból.

A Jerikó Humán Gimnáziumban végzett ballagása a Szent István Bazilikában volt, és Ogli csak akkor tudott volna jobb képet csinálni róla, ha a Szent Péter Bazilikában tartják.

link Forrás

Ogli G nem kérkedett vele, hogy iskolába jár, csak egyetlen kép árulkodik az Instagramján a dologról. De még ahhoz se írta oda, hogy

Valami készül... ;) #lovemyjob #school.

Szerénységből (is) ötös!

link Forrás

Maxi respect!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.