Csányi Sándor több mint 20 millió euróét vett Mol-kötvényt

gazdaság
2016 április 30., 14:36
comments 54

A Budapesti Értéktőzsde beszámolója szerint Csányi Sándor, a Mol Nyrt. igazgatóságának alelnökének

több mint 20 millió euró össznévértékű, a Mol Nyrt. által kibocsátott euró-kötvény került a közvetett és közvetlen tulajdonába.

A szinszingapúri székhelyű Sertorius Global Opportunities Fund Pte. Ltd.-n keresztül Csányi 20 millió euró össznévértékű, 2023. április 28-i lejáratú, 2,625 százalékos euró-kötvényt vásárolt nettó 99,3 százalékos árfolyamon a Csam Asset Management Pte. közreműködésével tőzsdén kívüli piacon. Emellett 3 millió euró össznévértékben vásárolt ugyanezen kötvényből 99,3 százalékos árfolyamon az OTP Bank Nyrt. mint befektetési szolgáltató közreműködésével Csányi. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.