Délelőtt Mészáros Lőrinc kávézik a földárveréseket felügyelő államtitkárral → délután kikerül az eladandó földek közül az, amit jelenleg Mészáros cége bérel

POLITIKA
2016 április 30., 14:07

Első tény

A Népszabadság fotósa és újságírója szerda délelőtt szúrta ki, hogy Széchenyi téri Gresham szállóban beszélget a felcsúti polgármester-milliárdos az agrárminisztérium földárveréseket felügyelő államtitkárával, Bitay Mártonnal. A szállodát elhagyó Mészáros Lőrinc az újságírókérdése azt felelte, hogy csak

kávézgattak Bitayval.

link Forrás

Második tény

Az Átlátszó szúrta ki, hogy jól sikerülhetett a kávézás, mert még aznap visszavont a Nemzeti Földalap három földárverési árverési hirdetményt. Ezek egyike az, amit jelenleg a felcsúti polgármester testvérei, és cége, a Búzakalász 66 Kft. bérel. Tehát a 165 hektárt mégsem ad el az állam, hanem tovább használhatja a jelenlegi bérlő, az az Mészáros Lőrinc.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.