A Radiohead törölte magát az internetről

Valami nagyon rejtélyes dolog történik, a világ egyik legnépszerűbb zenekarának elkezdtek felszívódni az online felületei. A honlapjuk szép lassan, fokozatosan vált átlátszóvá, és vasárnap estére eltűnt az összes bejegyzés a zenekar Facebook-oldaláról és Twitteréről is. A posztok mellett a fotók és a videók is odalettek.

Ugyanez történt Thom Yorke Twitterével is, sőt a zenekar Google + oldalával is, de mondjuk azt úgyse nézte a kutya sem.

Pár napja a zenekar rajongói közül sokan kaptak egy rejtélyes üzenetet, annyit, hogy "Sing a song of sixpence that goes/Burn the Witch/We know where you live."

És régóta lehet tudni, hogy a Radiohead új lemezzel jöhet hamarosan. Elég egyértelműnek tűnik, hogy ez a mostani sztori ennek valamiféle felvezetője lehet, de azért az összes eddigi poszt eltűntetése akkor is erős, ha csak reklámfogásról van szó.

Mindenesetre a törléseknek hatalmas visszhangja lett, a legelterjedtebb találgatások szerint a zenekar még ma este kirakhatja a netre az új lemezt. Érdemes lesz figyelni, mi történik. (Pitchfork)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.