Belehalt a villámcsapásba a 18 éves ausztrál kapus

sport
2016 május 01., 15:58

Stefan Petrovskit április elején érte a baleset Malajziában, edzés közben. Klubja, a Melaka United vasárnap jelentette be, hogy a 18 éves fiatal a kórházban meghalt.

Azóta az intenzív osztályon ápolták, és már látszódott némi javulás, amikor állapota váratlanul ismét romlani kezdett. Orvosi információk szerint agya nem juthatott elég oxigénhez, ez vezetett a halálához.

link Forrás
A klub vezetői megrendültek a hír hallatán, Petrovski elmondásuk szerint borzasztó tehetséges játékos volt, akit minden csapattársa nagyon szeretett.

A villámcsapás a meccsen még egy fiatalt leterített, de a 21 éves Muhd Afiq Azuan megúszta agyrázkódással.

A maláj és ausztrál felmenőkkel rendelkező Petrovski korábban a Sydney Olympic játékosa volt, onnan igazolt a maláj másodosztályba. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.