Egy budai erdőben, titokban szórták szét Biszku Béla hamvait

történelem
2016 május 04., 04:39
comments 73

A nyilvánosság teljes kizárásával, „egy budai erdőben szórták szét Biszku Béla elvtárs hamvait” május 1-én reggel nyolckor – írják Biszku Béla tisztelői, a népifront.hu. A búcsúztatón az egykori belügyminiszter legközelebbi barátja, Katrin és húga, Magdolna vett részt.

A portál azt is írja, hogy a párt kérésére pontban délben öt percre elcsendesült a városligeti majális, amit ebben a formában nehezen tudok elképzelni.

Biszku április 1-én, 94 évesen halt meg.

photo_camera Biszku Béla (jobb szélen) 1960-ban Kádár társaságában. (Fotó: Fortepan / Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény)

(Magyar Nemzet, népifront.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.