Képtelenek a rendőrök átvizsgálni a dealer telefonját, mert állandóan hívják a vevők

drog
2016 május 04., 14:47
link Forrás

Alliance település Ohio államban van, nem nagy város, alig több mint 20 ezren lakják, viszont él ott egy igen lelkes metamfetamint fogyasztó közösség. A helyi rendőrség kedd este elfogta Steve Notman helyi dealert, aki gondoskodott arról, hogy a helyi fogyasztók hozzájussanak a napi kristályhoz. Ők viszont azóta is folyamatosan hívogatják Steve-et a cuccért - írja az nbc4i.

Ez alaposan megnehezíti az elkobzott telefon átkutatását, a helyi kékek ezért a Facebookhoz fordultak segítségért. Tájékoztatták a fogyasztókat arról, hogy Steve-et letartóztatták, és nem érdemes már tárcsázni őt:

"...próbáljuk átnézni az üzeneteket, és kontaktokat, de nagyon zavaró, hogy állandóan hívogatjátok. Egyrészt Steve ma estére kifogyott a cuccból, márészt amúgy sem kell hívnotok, nemsokára eljövünk értetek magunktól is. Ja, és a csengőhangja is borzasztó. Köszi a türelmet!"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.