Ez az a betört ablak, ami miatt a miniszterelnök a belügyminisztert riadóztatta

2016 május 5., csütörtök 16:48
238
  A betört ablak - Police.hu

Ez volt az az ablak, aminek a betörése után az ATV hírportálja azt írta, hogy „Rátörték az ablakot kézis lányokra a migránsok”. Később kiderült, az ATV helyi forrása ott sem volt, amikor a migránsok állítólag betörték az ablakot. A betört ablak - Police.hu

Az ablak betörése után Orbán Viktor miniszterelnök azonnali intézkedésekre kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. Az ablak betörését Lázár János a Kormányinfón hozta szóba.

  A betört ablak - Police.hu

Az ablak betörése után a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki. Tiborcz János dandártábornok szerint

az ablak betörésének egyáltalán nem volt szemtanúja, a sportcsarnokba senki sem ment be, az iskola tiszthelyettese csak utólag vette észre, hogy betört az üveg, a hatóságok pedig semmilyen agresszív magatartást sem tapasztaltak.

Ennek ellenére a kormányhoz közel álló lapok még megfejtették, hogy a körmendi ablakbetörés egyenes következménye annak, hogy „egy középiskola mellé kanos bevándorlók telepít".

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt