Bitay: Mészárossal csak összefutottunk, megittunk egy kávét, és mindenki ment a dolgára

2016 május 6., péntek 4:39
29

A Magyar Hírlap készített interjút Bitay Mártonnal, az agrárminisztérium földárveréseket felügyelő államtitkárával. A beszélgetés természetesen azzal az üggyel kezdődött, amikor a Népszabadság fotósa és videósa véletlenül kiszúrta, hogy Mészáros Lőrinccel kávézgat a Greshamben az államtitkár, aminek pikantériáját az adta, hogy később kiderült, hogy a kortyolgatást követően

a Nemzeti Földalap visszavont három földárverési árverési hirdetményt. Ezek egyike az, amit jelenleg a felcsúti polgármester testvérei, és cége, a Búzakalász 66 Kft. bérel.

Bitay szerint csak arról van szó

„polgármester úrral jó viszonyban vagyok, megláttam, összefutottunk, megittunk egy kávét, és mindenki ment a dolgára. Ez normális emberi viselkedés. Ha Leisztinger Tamással futok össze, és megkérdezi, hogy vagyok, nem fogok hátat fordítani neki. Tizennégy éve dolgozom a közéletben, nekem volt politikai gyerekszobám.”

Bitay szerint semmilyen konspiratív szándék nem volt a találkozóban. És az államtitkár annyit még hozzátett, hogy

„ha valakivel konspirálni szeretnék, akkor vélhetően nem egy központi helyen lévő szálloda kávézójának a térre néző ablaka mellé ülök le. Pláne nem akkor, amikor a taxistüntetés miatt hemzsegett a tér a sajtó munkatársaitól. Remélem, kinéznek ennyit belőlem!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt