Körmend polgármestere: valótlanok az ATV értesülései

2016 május 6., péntek 9:50
141

Rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze Körmend polgármestere. Bebes István elmondta, hogy  a helyi rendészeti szakközépiskolában történtekkel kapcsolatban

az ATV internetes portálján megjelent híradások nem a valóságot tükrözték, rémhírkeltőek és alkalmasak arra, hogy a város jó hírét, valamint a körmendiek biztonságérzetét is rontsák.

Bebes ezért azt kérte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy  vizsgálja ki minden részletre kiterjedően mindazt, ami a helyi rendészeti szakközépiskolában történt, találják meg a tetteseket, de azt is derítsék ki, hogy ki lehetett a forrása azoknak

"a valótlan tartalmú információknak",

amik a sajtóban megjelentek. Emellett a városvezető követeli, hogy a vizsgálat eredményéről az illetékesek tájékoztassák az önkormányzatot és a város lakosságát, mert csak így tudják elejét venni, hogy a megtévesztő információkkal egyesek félrevezessék a lakosságot. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt