Forever gimi: kilépett a Gucci a hamisítás elleni szövetségből, mert abba felvették az Alibabát

DIVAT
2016 május 07., 05:32
comments 87

Tudtad, hogy létezik a világon egy olyan szervezet, hogy Nemzetközi Hamisításellenes Koalíció?

Én eddig a pillanatig nem, így még viccesebb a hír, hogy kilépett belőle a Gucci, mert abba felvették az Aliexpresst is működtető Alibabát, ami köztudottan abból él, hogy hamisítványokat árusít az interneten.

A szervezet áprilisban hagyta jóvá az Alibaba felvételét, ezután nem sokkal a Michael Kors divatcég is kilépett. Ők az Alibabát

a legveszélyesebb és legkártékonyabb ellenfelüknek tartják.

A Gucci és már luxusmárkák beperelték az Alibabát, amit azzal vádolnak, hogy szándékosan ösztönzi hamis termékek kereskedelmét.

Az Alibaba szerint az ügy felesleges pereskedés, én meg csak annyit mondok, hogy amíg a Gucci nem kezd el ilyen hologramos táskát,

photo_camera Aliexpress

illetve muffin alakú kontaktlencsetartót forgalmazni,

photo_camera Aliexpress

addig ne is álmodjon! (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.