Féláron visz ki a reptérre ma az Uber

autó
2016 május 10., 09:42
comments 222
Francia taxisok tüntetnek az Uber ellen AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
photo_camera Francia taxisok tüntetnek az Uber ellen AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

Taxisok demonstrálnak kedd délután az Uber ellen, emiatt fél háromtól állandó torlódásra kell számítani a kifelé vezető útvonalon, fél négytől egészen este hétig pedig folyamatosan le lesz zárva a Ferihegyre vezető út egy része. A taxisok azt szeretnék elérni, hogy a kormány törvényben korlátozza az utazó alkalmazás használatát.

Az Uber most Facebookon azt jelezte, hogy emiatt kedd délután 2 és 7 között féláron szállítja az utasokat a repülőtérre. Azt írják, amit mi is egyébként, hogy mindegy mivel próbál ma kijutni Ferihegyre, nem tud elég korán elindulni, szánjon legalább plusz egy órát a kiérésre.

A kedvezmény érvényesítéséről részletek az Uber Newsroomban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.