Isaura TV-t indít az Andy Vajna-féle TV2

Hamarosan hat új kábelcsatornát indít a TV2-csoport - jelentette be kedden, a siófoki Media Hungary konferencián a társaság kábelportfoliójának programigazgatója.

Fischer Gábor összeg említése nélkül azt mondta: az elmúlt másfél évtized legnagyobb programfejlesztését hajtja ezzel végre a társaság, amely jól célzott, világos stratégiával rendelkező adóvá teszi valamennyi televízióját.  

Közölte: a Super TV2-t a televíziós piac harmadik számú szereplőjévé akarják tenni, a csatornán ősztől naponta négyórányi saját gyártású tartalmat, showműsorokat, fikciós alkotásokat kínálnak, valamint jelezte, hogy egy később bejelentendő "nagyon komoly beruházást" is elindítanak.

Isaura TV néven telenovella-adót indítanak, új gasztrocsatornájuk a Chili TV lesz; elindul Zenebutik, a Joy TV életmód-csatorna, a FEM3-at Prime TV néven pozicionálják át, jön a meséket kínáló Kiwi TV, a PRO4 M+ néven "elképesztő mennyiségben vásárolt" mozifilmeket kínál, valamint nemsokára bejelentenek két újabb csatornát.

Épp a héten derült ki, hogy az eredetileg külföldi kereskedelem támogatására létrehozott állami Eximbank nem csak a TV2 felvásárlásához, de már a működéshez is hitelt adott az Andy Vajna kezébe került csatornának.

A Media Hungaryn derült ki az is, hogy hamarosan elindul a Habony Árpádhoz köthető új ingyenes napilap, amivel a Metropolt szeretnék megverni.