Török Gábor beszáll az ingatlanba

2016 május 10., kedd 10:04
107

A Mammut bevásárlóközpontot fejlesztő Kenyeres Sándor egyik ingatlancégében, a Herceghalmon bejegyzett TBP Ingatlanhasznosító Zrt.-ben szerzett érdekeltséget Török Gábor politológus, Csányi Sándor és Hernádi Zsolt tanácsadója - írja a Világgazdaság alapján a napi.hu portál.

A ciprusi Natgold Ltd. helyett a cég új tulajdonosa a Soldus Developement Kft., amelyben Török mellett tag még Takács Ernő és Novák Ákos, Kenyeres Talintis-programjának operatív vezetői. Török azt nyilatkozta, hogy régóta barátja Takács Ernőnek, és az ő hívására lett a cég társtulajdonosa, de ez nem befolyásolja elemzői munkáját, és marad a politikai pályán.

Takács azt nyilatkozta, hogy a Soldust ingatlanfejlesztési célokra hozták létre, és "kockázatos, például banki követelésekkel terhelt projekteket vizsgálnak."

Török Facebook-oldalán annyival egészítette ki a hírt, hogy Takáccsal együtt nagy Haladás szurkolók, onnét is a kapcsolat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt