Trump hajlandó lesz beengedni Amerikába Sadiq Khan új londoni polgármestert

külföld
2016 május 10., 04:41
comments 26
photo_camera Sadiq Khan. By Policy Exchange - Flickr: Rt Hon Sadiq Khan MP at Has Labour lost the plot on crime?, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30231584

Donald Trumpot, a republikánusok várható elnökjelöltjét a New York Times kérdezte arról, hogy amennyiben elnökké választása esetén tényleg felfüggeszti muszlimok beengedését az Egyesült Államokba, mi lesz a helyzet Sadiq Khannal, London hétvégén megválasztott polgármesterével.

A Munkáspárt színeiben győző Khan egy pakisztán buszvezető és varrónő gyermeke, és a Time magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy ha Trump győz, hite miatt valószínűleg nem fog tudni konzultálni amerikai kollégáival.

Trump azt mondta, hogy "mindig lesznek kivételek", és örül Khan megválasztásának. "Örültem, hogy győzött. Ez egy nagyon jó dolog, és remélem, hogy nagyon jó munkát fog végezni, mert az nagyon nagyon jó lenne" - adott szokása szerint szofisztikált, részletes elemzést az eredményekről az elnöknek készülő ingatlanmágnás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt