A nemi erőszakban részt vevő Lantos László a világ legjobb férje, mondja felesége a Tényekben

bűnügy
2016 május 11., 09:59
comments 571

A TV2 Tények című műsorában szólalt meg Ducza Anikó, Lantos László felesége. Lantos volt az, aki elcsalta a Sportuszodában a 18 éves Takáts Zsuzsannát, és akit aztán Kiss Lászlóval és Várszegi Lajossal együtt megerőszakoltak.

Ducza maga is élsportoló volt, olimpiai bronzérmes tornász. A csatornának most elmondta, hogy

“47 éve vagyok ennek az embernek a felesége, akinek azt mondhatom csak, hogy minden nőnek, mindenkinek aki a világon van, ilyen férjet és ilyen apát kívánok”.

Ducza tudott a nemi erőszak ügyéről, ez nem volt titok, nyílt beszédtéma volt a hatvanas években.

Nem arról van szó, hogy a dolog nem történt meg, hanem arról, hogy a dolog nem így történt meg. Ducza szerint Takáts nem mondott igazat, nem voltak egyszerre hárman benn a nővel. Ráadásul szerinte a szolgálati lakás, ahol az erőszak történt, alkalmatlan volt erre, mert földszinti lakás volt, ahova be lehetett látni.

Ducza tud a másik nemi erőszakról is, ami másnap történt, de ott szerinte férje nem volt ott, viszont tudta, hogy kik voltak ott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.