Nemes Jeles Cannes-ban ismerkedik a zsűritagok nehéz életével

FILM
2016 május 11., 07:21
comments 124

Elkezdődött a Cannes-i filmfesztivál, amelyen a Saul fiáért tavaly nagydíjat kapott Nemes Jeles László már zsűritagként vesz részt.

Harminc év után van magyar tagja a fesztivál kilenctagú zsűrijének, az AFP pedig bőségesen beszámolt már arról is, hogy Nemes Jeles megérkezett a Martinez Hotelbe, ahol borozgatással kezdte a haverkodást a kilenc zsűritag, majd Christian Sinicropi két Michelin-csillagos séf készített számukra meglepetésvacsorát.

Ne maradjanak le arról, milyen egy zsűritag élete Cannes-ban, mutatjuk a kezdeti lépéseket:

photo_camera Fotó: AFP


photo_camera   Fotó: AFP
photo_camera Nemes Jeles Kirsten Dunst és Valeria Golinóval poharazgat  Fotó: AFP
photo_camera   Fotó: AFP
photo_camera Megérkezett Mads Mikkelsen   Fotó: AFP
photo_camera   Fotó: AFP

Aki még csatlakozott hozzájuk: George Miller zsűrielnök, Arnaud Desplechin, Vanessa Paradis, Donald Sutherland valamint Katajún Sahabi iráni producer.

Társasági rovatunk hírét olvashatták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.