Németh Szilárd élő adásban rohant ki az ATV stúdiójából, mert szembesítették összeesküvés-elméletével

2016 május 13., péntek 19:21
1023

Az ATV Szabad Szemmel című műsorában az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor és Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke beszélgettek a kötelező betelepítési kvótáról.

Szigetvári azon a véleményen volt, hogy Magyarország be tudná fogadni azt a 10-15 ezer embert, Németh Szilárd pedig azon, hogy bevándorlók "európai asszonyokat erőszakoltak meg tucatjával, vagy százasával", Bécsben pedig elvágták egy nő torkát egy másikat pedig agyonvertek vascsővel.

A műsorvezető ezután azt kérdezte meg a fideszes politikustól, mit szól hozzá, hogy a Politico arról ír: Brüsszelben dolgozó magyaroknak a magyar kormány bevándorlásellenessége miatt "kínos magyarnak" lenni.

Németh Szilárd azt mondta, ez hazugság, és a közelebbről meg nevezett ők bármit be fognak vetni azért, hogy negligálják a magyar népszavazást, és bevetik majd az előretolt hazai politikusaikat és az előretolt hazai gazdasági érdekeltségeket.

Szigetvári Viktor ekkor közbevágott, hogy ugye Németh a zsidókra gondol,


Németh Szilárd ezen teljesen felháborodott, és másodpercekig csak magyarázkodott, mert nem tudott felülemelkedni rajta, hogy Szigetvári rákérdezett, ugyan kikre gondol.

A konfliktust végül a fideszes politikus úgy zárta le, hogy felpattant a székből és távozott a stúdióból.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt