Nyert Mocsai Lajos: költözik a Sportkórház

Egészségügy
2016 május 13., 04:17
comments 21

Még az idén megkezdhetik az új Sportkórház épületének felhúzását, írja a Magyar Idők. A lap úgy tudja, hogy az intézmény nem szűnik meg, csak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ angyalföldi, Róbert Károly körúti telephelyére, egészen pontosan a Honvédkórház mellé költözik, új épületbe. Az erről szóló kormányelőterjesztés már meg is jelent.

A nagy sietségnek nem más az oka, mint a kórház Alkotás úti épületeit már birtokba venné a Testnevelési Egyetem, aminek korábban odaígérték azokat. A lap úgy tudja, hogy felmerült a Sportkórház feldarabolása, de az egyben tartás mellett döntöttek,

vélhetően Magyarország olimpiai kandidálása miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.