Szigetvári: Németh zsidózott, Németh: Szigetvári zsidózott

káosz
2016 május 14., 13:27
comments 450

Ki gondolta volna, hogy pont egy ATV-s Németh Szilárd-Szigetvári Viktor vita tud majd valami újat mutatni a magyar politikában?

Pedig megtörtént:

elértük azt, hogy egy vita után mindkét fél zsidózással vádolja a másikat.

A vitában a betelepítései kvótáról volt szó, és az események a szokásos medrükben csörgedeztek, mígnem a műsor végén Németh Szilárd arról kezdett beszélni, hogy

ők

bármit be fognak vetni azért, hogy negligálják a magyar népszavazást, és bevetik majd az előretolt hazai politikusaikat és az előretolt hazai gazdasági érdekeltségeket, mire Szigetvári Viktor közbevágott, hogy ugye Németh a zsidókra gondol.

Németh kikérte magának, közölte, hogy nem hajlandó együtt ülni egy ilyen emberrel, majd távozott a stúdióból, az egyébként langyos péntek este és szombat délelőtt legnagyobb internet-slágerét megcsinálva ezzel.

És hogy látják utólag a vitát a résztvevők?

Szigetvári a Facebookra írta ki:

"Németh Szilárd mai vitánkban képtelen volt megvédeni a kormány kvótás népszavazását és a Fidesz nyílt, értelmetlen, Európa-ellenes gyűlöletpolitikáját. Megint csak össze-vissza beszélt nem létező veszélyekről és terrorfenyegetésről, idegen érdekekről és külső erőkről.

Amikor pedig burkolt zsidózásával szembesítettem, másodpercekig csak magyarázkodott, majd egyszerűen felállt, és kirohant. A hazudozás megy csak, de ha az igazsággal szembesítjük őket, elmenekülnek.

Az Együtt majd lefordítja magyarra Orbánék gyáva és gonosz nyelvezetét. Hogy amikor Sorosoznak meg idegen ügynököznek, akkor zsidóznak."

Megkerestük Németh Szilárdot, aki pedig ezt közölte:

"Elfogadhatatlannak tartjuk, és a leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy bárki a kényszerbetelepítés elleni népszavazást kihasználva, primitív haszonszerzés céljából antiszemita indulatokat gerjesszen. Indulatkeltés helyett az érvek és ellenérvek ütköztetése vezethet konstruktív vitához.

Szigetvári Viktor Brüsszel kérésére támadja a népszavazást, mert meg akarja akadályozni, hogy Brüsszel helyett a magyar emberek dönthessenek arról, hogy kikkel akarnak együtt élni. Szigetvári Viktor bevándorláspárti, végre akarja hajtani a kényszerbetelepítést, ha rajta múlna, egész Magyarország tele lenne bevándorlókkal."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt