Megtalálták Sinead O'Connort

zene
2016 május 16., 18:09
comments 108
Sinéad O'Connor a párizsi Lalala fesztiválon 2014. július 9-én.
photo_camera Sinead O'Connor. Fotó: CITIZENSIDE / Bruno Autin

A Chicago melletti (Illinois állambeli) Wilmette településének rendőrsége közleményt adott ki, miután megtalálták Sinead O'Connor ír énekesnőt, akiről vasárnap délután óta nem volt híre senkinek. O'Connor vasárnap 13 óra körül elhagyta otthonát és biciklizni ment.

A TMZ néhány órával ezelőtt azt jelentette, hogy az énekesnő veszélyben lehet, és eltűnése körülményei valamint előélete alapján nem lehet kizárni, hogy öngyilkosságot kísérelt meg.

Eric Peterson rendőrségi szóvivő az esti órákban aztán azt jelentette, hogy "Sinead O'Connort megtalálták a hatóságok, biztonságban van, és nem tekintik eltűntnek illetve veszélyeztetettnek." Arról nem közöltek információt, hogy hol volt O'Connor, miért tűnt el és milyen állapotban van. (Telegraph / Pitchfork)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.