A civilizáció vége: írógépet zúztak be! :-(

irodalom
2016 május 17., 19:33

Micsoda bibliai időket élünk! József Attila forog a sírjában: a hitleri Németország könyvégetése óta nem gyalázták meg így az írástudókat!

Bezzeg régen tudták, mire való ez a tárgy, de most a Hydraulic Press Channel gonosz gépe úgy zúzza be, mintha nem lenne holnap:

link Forrás

Ez lényegében hadüzenet a könyvek szerelmeseinek, de több annál: a csak 0-kban és 1-esekben gondolkodó gépek lázadása a szavak emberei ellen.

Hová lett a tisztelet a betűvetés iránt? Aki ezt elítéli, az emelje magasba a lúdtollat, és húzzon egy hatalmas x-et a lájk gomb fölé!

A hidraulikusprés-rajongó csatorna egyébként úgy látszik a teljes európai civilizációt fel akarja számolni: legutóbb húsvéti csokinyulat végeztek ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.