Forog már a Trainspotting 2.

FILM
2016 május 17., 09:50
comments 52

Tényleg lesz folytatása a Trainspottingnak, Skóciában már elkezdődött a forgatás. Aki fontos, az maradt: Danny Boyle rendezi, a forgatókönyvet ugyancsak John Hodge írta, és mivel nem trükköztek semmit, vagyis az 1996-ban forgatott első részhez képest húsz évvel később folytatódik a sztori, a főszereplők is ugyanazok: Renton (Ewan McGregor), Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Johnny Lee Miller), Begbie (Robert Carlyle).

link Forrás

Mint korábban írtuk, a film elvileg nem a regény hivatalos folytatása, a Porno megfilmesítése lesz, hanem Hodge új sztorit írt, amiből kiderül, mi a helyzet a szereplőkkel 20 évvel az első rész után. A terv szerint jövőre kezdenék a forgatást, és 2017-ben jönne ki a film.

A hírverés már megkezdődött, bár a régi jeleneteivel.

  

via Index

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.