Már nem tagja a világelitnek a magyar hokiválogatott

sport
2016 május 17., 14:54
comments 171

Fehéroroszország keddi győzelme miatt a magyar jégkorong-válogatott kiesett a világelitből az oroszországi világbajnokságon, így jövőre újra a divízió I/A csoportban szerepel majd.

A magyarok bennmaradásához az kellett volna, hogy a fehéroroszok – akiket egyedüliként legyőzött a válogatott – ne szerezzenek pontot a franciák ellen, de a mérkőzés 3-0-s fehérorosz sikerrel zárult.

Rich Chernomaz együttese így jövőre a divízió I/A-ban Ausztria, Kazahsztán, a Koreai Köztársaság, Lengyelország és Ukrajna társaságában szerepel majd. A másodosztály tornájának megrendezésére előzetesen az osztrákok és a dél-koreaiak jelentkeztek.

Pedig a szentpétervári jégkorong-világbajnokságra elutazó magyar szurkolók lelkesedése és elszántsága a kanadai sportsajtót is lenyűgözte. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.