20 millió fontért állna össze újra az Oasis

ZENE
2016 május 18., 12:17
Oasis, Sunderland. Foto: vagueonthehow / Wikimedia Commons
photo_camera Liam Gallagher, 1/2 Oasis, Sunderland. Foto: vagueonthehow / Wikimedia Commons

Az Oasis hosszú, hosszú évek óta divatot csinál abból, hogy feloszlik, újra összeáll, aztán megint feloszlik, és így tovább. 2009 óta viszont egyszer sem lépett együtt színpadra a Gallagher-testvérpár, és az utolsó válás véglegesnek látszott.

Most is annak látszik, de a két háborúban álló fivér azért szereti sejtető félmondatokkal ébren tartani a lángot a rajongókban. Ezúttal Noel mondott egy nagyot, bár ez inkább lelombozó lehet a fanatikusoknak, és nem sok bizakodásra ad okot.

Cannes-ban, az együttes történetét feldolgozó Supersonic c. dokumentumfilm bemutatója előtt a gitáros-énekes azt nyilatkozta a Daily Starnak, hogy ha valaki lepakol eléjük 20 millió fontot az asztalra, akkor végülis hajlandóak felmenni a színpadra öccsével, Liammel. Egyszer.

Azt is mondta, hogy sajnálatos módon még senkitől nem kapott erre ajánlatot. Noel egyébként a Szigetre is jön idén, ennél valószínűleg kevesebbért. (Guardian)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.