20 millió fontért állna össze újra az Oasis

2016 május 18., szerda 10:17
53
Liam Gallagher, 1/2 Oasis, Sunderland. Foto: vagueonthehow / Wikimedia Commons

Az Oasis hosszú, hosszú évek óta divatot csinál abból, hogy feloszlik, újra összeáll, aztán megint feloszlik, és így tovább. 2009 óta viszont egyszer sem lépett együtt színpadra a Gallagher-testvérpár, és az utolsó válás véglegesnek látszott.

Most is annak látszik, de a két háborúban álló fivér azért szereti sejtető félmondatokkal ébren tartani a lángot a rajongókban. Ezúttal Noel mondott egy nagyot, bár ez inkább lelombozó lehet a fanatikusoknak, és nem sok bizakodásra ad okot.

Cannes-ban, az együttes történetét feldolgozó Supersonic c. dokumentumfilm bemutatója előtt a gitáros-énekes azt nyilatkozta a Daily Starnak, hogy ha valaki lepakol eléjük 20 millió fontot az asztalra, akkor végülis hajlandóak felmenni a színpadra öccsével, Liammel. Egyszer.

Azt is mondta, hogy sajnálatos módon még senkitől nem kapott erre ajánlatot. Noel egyébként a Szigetre is jön idén, ennél valószínűleg kevesebbért. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt