Kulka Jánost hazaengedték

Kulka János családja közlemény juttatott el az MTI-hez, eszerint a színművész felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy szerdától otthonában gyógyulhat. A család szerint Kulka előtt még

„hosszú út áll a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához."

Kulka János még április 12-én, kedden este lett rosszul, a mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították. Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet korábbi közlése szerint a színművész "az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani".

A család igyekszik a lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani, ami elengedhetetlen Kulka János teljes felépüléséhez, és ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.