Kulka Jánost hazaengedték

Kulka János családja közlemény juttatott el az MTI-hez, eszerint a színművész felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy szerdától otthonában gyógyulhat. A család szerint Kulka előtt még

„hosszú út áll a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához."

Kulka János még április 12-én, kedden este lett rosszul, a mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították. Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet korábbi közlése szerint a színművész "az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani".

A család igyekszik a lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani, ami elengedhetetlen Kulka János teljes felépüléséhez, és ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.