Lázár: Obama elnök szervezi az európai menekülthullámot Soros segítségével

külföld
2016 május 19., 10:33
comments 654

Katonai-ideológia szövetséges még nem leplezett le úgy katonai-ideológiai szövetségest, mint Lázár miniszter Obama elnököt csütörtök délután. A kormányinfó nevű eseményt Lázár a menekülttémával kezdte, és bár nem viselt alufólia sisakot, azonnal sikerült lelepleznie egy globális összeesküvést. A szokás szerint háborús hangulatú bevezetés után - "Folyamatosan gyűjtjük a szövetségeseket Európában a schengeni határ megvédése érdekében" - azonnal elárulta, hogy nem véletlenül kritizálják annyian a magyar kormány menekültügyi álláspontját.

Emögött - csakúgy, mint az egész menekülthullám mögött ugyanis az áll, hogy Barack Obama egyre több muszlimot szeretne látni Európában. Igen, Lázár szerint ez az Egyesült Államok érdeke. A menekültek ideáramoltatásában Obama fő zászlóvivője Soros György. Lázár még azt is leleplezte, hogy Soros Európában és Magyarországon is strómanokat keres a mesterterv megvalósításához. Sorosék "fel akarják higítani" Európát, Valakik pedig megszervezték milliók Európába szállítását.

Lázár leleplezése nem előzmény nélküli. Tegnap, vagyis szerdán Szijjártó Péter külügyminiszter azt leplezte le, hogy Soros György áll Hillary és Bill Clinton mögött. A magyar kormányzati álláspont szerint az amerikai majdnem-elnökjelölt és a volt elnök azt mondják, amit Soros szeretne, hogy mondjanak. Soros pedig a Fidesz szerint le szeretné váltatni őket. (A pénzember Hillary Clinton kampányának egyik támogatója.)

Szijjártó minden bizonnyal azért állított ilyeneket, mert Bill Clinton két nappal korábban arról értekezett, hogy Magyarország ráunt a demokráciára, és egy putyini autoriter rendszer irányába mozdult el. Másnap Colleen Bell amerikai nagykövet azt nyilatkozta, hogy a korrupció aggasztó méreteket ölt az országban, és ez az, ami leginkább zavarja a magyarokat.

Ha összerakjuk a két miniszter leleplezéseit, az derül ki, hogy Soros György az a típus, akit a futballszakírók régebben fregoliembernek neveztek volna. Miközben a háttérből ő irányít egy demokrata exelnököt - plusz egy leendő demokrata elnököt - egy harmadik demokrata elnöknek ő a végrehajtója. Arról egyelőre nem esett szó, hogy Barack Obama mitől erősebb ennyivel a Clinton-házaspárnál.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.