Szerelmes egy fikuszba - Andrasev Nadja: A nyalintás nesze

Ajánló
2016 május 19., 15:34
comments 3

Tóth Luca Superbia című animációs rövidfilmje után, ma délelőtt is volt egy magyar bemutató a cannes-i filmfesztiválon: Andrasev Nadja A nyalintás nesze című kisfilmjét a Cinéfondation prgramban vetítették, ahol a filmes iskolák diákjai mutatkoznak be (Nadja a MOME Animáció szakának diákjaként van itt). Mindkét Cannes-ban szereplő kisfilmben fontos szerepe van idén az erotikának és az érzékiségnek.

A nyalintás neszének lengén öltözött főszereplőnője folyamatosan a szobanövényeket dédelgeti és ápolgatja, miközben az ablak túloldalán a szomszéd macskája lesi minden lépését. Szép és színes rajzanimáció a kukkolás varázslatos világáról, az előzetese itt nézhető:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.