Túl nagy melle miatt aláztak meg egy nőt egy ottawai konditeremben

ÉLET
2016 május 19., 6:02
comments 251

Megszégyenítve érezte magát Jenna Vecchio. Vecchio Áprilisban költözött Halifaxból Kanada fővárosába, Ottawába, és iratkozott be a Movati Athletic Club nevű edzőterembe. Szombat reggel szokása szerint férjével ment edzeni. Ehhez teljesen átlagos edzőruhát vett fel: egy szürke jóganadrágot fekete spagettipántos toppal.

Edzés közben szólt rá az edzőterem egyik alkalmazottja, egy fittneszoktató nő a ruhája miatt. Azt mondta, hogy az edzőterem több ügyfele is "kényelmetlenül érzi magát" Vecchio topjától.

Vecchio ettől zavarba jött, mert állítása szerint más nők is ugyanilyen toppot hordtak a terembe. Vagyis a jelek szerint nem a ruházata, hanem a testalkatához képest nagy mellei zavarhatták a többieket. "Mondtam is, hogy nem tehetek róla, hogy a mellem nagyobbnak tűnik a többiekénél. Törékeny alkat vagyok, nem tehetek róla" - mondta a kanadai Metrónak.

A fittneszoktató azt javasolta, hogy ha pólót húz, folytathatja az edzést.

Vecchio a Facebookra is megírta a történetét, ezért az edzőterem is kénytelen volt reagálni. Azt írják, hogy a szabályzatuk szerint az edzőteremben "visszafogott" öltözetben kell lenni, és szerintük Vecchio topja - amihez hasonlót több vendég is viselt - "nem felel meg ennek". De, mint írják, még vizsgálják az esetet és készen állnak rá, hogy leüljenek Vecchióval.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt