Túl nagy melle miatt aláztak meg egy nőt egy ottawai konditeremben

ÉLET
2016 május 19., 06:02
comments 249

Megszégyenítve érezte magát Jenna Vecchio. Vecchio Áprilisban költözött Halifaxból Kanada fővárosába, Ottawába, és iratkozott be a Movati Athletic Club nevű edzőterembe. Szombat reggel szokása szerint férjével ment edzeni. Ehhez teljesen átlagos edzőruhát vett fel: egy szürke jóganadrágot fekete spagettipántos toppal.

Edzés közben szólt rá az edzőterem egyik alkalmazottja, egy fittneszoktató nő a ruhája miatt. Azt mondta, hogy az edzőterem több ügyfele is "kényelmetlenül érzi magát" Vecchio topjától.

Vecchio ettől zavarba jött, mert állítása szerint más nők is ugyanilyen toppot hordtak a terembe. Vagyis a jelek szerint nem a ruházata, hanem a testalkatához képest nagy mellei zavarhatták a többieket. "Mondtam is, hogy nem tehetek róla, hogy a mellem nagyobbnak tűnik a többiekénél. Törékeny alkat vagyok, nem tehetek róla" - mondta a kanadai Metrónak.

A fittneszoktató azt javasolta, hogy ha pólót húz, folytathatja az edzést.

link Forrás

Vecchio a Facebookra is megírta a történetét, ezért az edzőterem is kénytelen volt reagálni. Azt írják, hogy a szabályzatuk szerint az edzőteremben "visszafogott" öltözetben kell lenni, és szerintük Vecchio topja - amihez hasonlót több vendég is viselt - "nem felel meg ennek". De, mint írják, még vizsgálják az esetet és készen állnak rá, hogy leüljenek Vecchióval.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.