Túl nagy melle miatt aláztak meg egy nőt egy ottawai konditeremben

Megszégyenítve érezte magát Jenna Vecchio. Vecchio Áprilisban költözött Halifaxból Kanada fővárosába, Ottawába, és iratkozott be a Movati Athletic Club nevű edzőterembe. Szombat reggel szokása szerint férjével ment edzeni. Ehhez teljesen átlagos edzőruhát vett fel: egy szürke jóganadrágot fekete spagettipántos toppal.

Edzés közben szólt rá az edzőterem egyik alkalmazottja, egy fittneszoktató nő a ruhája miatt. Azt mondta, hogy az edzőterem több ügyfele is "kényelmetlenül érzi magát" Vecchio topjától.

Vecchio ettől zavarba jött, mert állítása szerint más nők is ugyanilyen toppot hordtak a terembe. Vagyis a jelek szerint nem a ruházata, hanem a testalkatához képest nagy mellei zavarhatták a többieket. "Mondtam is, hogy nem tehetek róla, hogy a mellem nagyobbnak tűnik a többiekénél. Törékeny alkat vagyok, nem tehetek róla" - mondta a kanadai Metrónak.

A fittneszoktató azt javasolta, hogy ha pólót húz, folytathatja az edzést.

Vecchio a Facebookra is megírta a történetét, ezért az edzőterem is kénytelen volt reagálni. Azt írják, hogy a szabályzatuk szerint az edzőteremben "visszafogott" öltözetben kell lenni, és szerintük Vecchio topja - amihez hasonlót több vendég is viselt - "nem felel meg ennek". De, mint írják, még vizsgálják az esetet és készen állnak rá, hogy leüljenek Vecchióval.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.