A legbátrabb Facebook-celeb, Kovács Bettyna nem adja meg rosszakaróinak azt az örömöt, hogy eltűnjön, ezért visszatért

facebook
2016 május 20., 14:25
comments 334

Vasárnap elköszönt rajongóitól, péntek délután azonban mégis visszatért a magyar Facebook utánozhatatlan sztárja, Kovács Bettyna.

Videóban mondja el, hogy bár itt akarta hagyni ezt az egész netvilágot, bizonyos okok miatt vissza kellett jönnie. Az sem volt egészen tiszta, miért ment el, ezért még a rajongói(=én) között volt olyan, aki azt hitte, csak hírverést szeretett volna, de Bettyna esküszik, hogy nem ezért csinálta.

A távozás és a visszatérés közötti időszak nem volt eseménytelen. Sütő Dávid, Bartus Cintia és a haverjaik felhúzták magukat azon, hogy Bettynát a 444 elsőrangúnak nevezte, ezért célzottan neki és a szerkesztőségünknek szóló videót készítettek.

De az elemi erővel pusztító videó Bettynát sem hatotta meg.

Ha már ennyi konfliktust szült, érdemes tisztázni, miért tartom elsőrangúnak Kovács Bettynát a magyar Facebook-celebek között.

Bettyna ebben a szubkultúrában az egyetlen, aki a kiskorú nézőinek nem azt az üzenetet adja át, hogy mindenki egy csicska kutya geci, viszont nem is egy maníros, cukiskodó Youtube-os beautyblogger. Bettyna egy igaz arc, aki a lehető legjobb üzenetet közvetíti a kiskorú nézőinek: bocsáss meg a rosszakaróidnak és ne ítélkezz még akkor sem, ha azt üzenik neked a Westend mekiből, hogy egy senki vagy.

Bettyna szavai sokkal fontosabbak bármilyen erkölcstankönyvnél:

"Uzenem rossz akaroimnak jusson is el hozzajuk, megbocsajtottam nekik, de ujra vissza jottem inkabb , az helyet h rosszat akarnak nekem ismerjenek meg , es joljenek ra ok is hogy valoban engem szeretni kell csokollok MINDENKIT 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💕💕💕"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.