Szabadtér, tízéves orgonák és egyéb mulatságok

zene
2016 május 20., 11:16
comments 10

Megint hétvége, megint rengeteg dolog, ráadásul elvileg még szép idő is lesz. Itt a programajánlónk, de ha szerintetek kihagytunk volna belőle valami fontosat, jelezzétek kommentben.

Addig is, még két külön ajánlat:

Staropramen Ízműves Esték - Terítéken a cseh gasztronómia – Budapest egyik legmenőbb vacsoráján!
Időpont: május 27-28., 19.00 óra Jegyek május 20-án, pénteken, 15.00 órától, korlátozott számban kaphatók!
Jegyár: 3900 Ft/2fő dress code: smart casual
Részletek: izmuvesestek.staropramen.hu (X)


link Forrás

A programok mellé ajánljuk kísérőnek a Nightworks iOS-es ésa ndroidos alkalmazását, amivel egész héten át személyre szabott buliajánlót készíthetsz magadnak és válogathatsz az összes fontosabb helyszín kínálatából. (x)

Péntek

Koncert

Buli

Minden más

Szombat

Koncert

Buli

Minden más

Vasárnap

Egész hétvége

  • Tízéves a Müpa orgonája - Ezért többek között jön az Orgona-sztorik új része Mácsai Pállal és Fassang Lászlóval, Frank Zappa orgonára, gitárra és ütőhangszerekre, Szathmáry Zsigmond és Szabó Balázs először hallható átirataikkal, finálé a Notre-Dame orgonistáival és így tovább.
  • Múzeumok majálisa - 120 múzeum csatlakozott, rengeteg program, részletek a honlapon.
  • Óbudai Sörfesztivál - Tényleg.

(A programajánlóban szponzorált tartalmak is szerepeltek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.