Több mint 40 ezer ember nézte élőben a Facebookon, ahogy egy egyetemi tanár fejbe lövi magát Bangkokban

külföld
2016 május 19., 22:14
comments 38

Dr. Wanchai Danaitamonutot azzal vádolták, hogy egy munkahelyi vita miatt megölte két kollégáját a bangkoki Phranakhon Rajabhat Egyetemen. Ahogy a rendőrség kiért a helyszínre, a férfi menekülni kezdett, majd rájuk fogta a fegyverét. A rendőrök tárgyalni kezdtek vele, hogy adja meg magát, a helyi Thairath TV pedig ezen a ponton úgy gondolta, hogy ez érdemes élőben közvetíteni a Facebook Live-on. Az teljes tudósítást itt lehet megnézni.

Mindezt több mint 40 ezer ember követte élőben a Facebookon, egészen addig, amíg Danaitamonut fejbe nem lőtte magát, mikor bekerítették a rendőrök.  

A tévé szerint Danaitamonut közel 5 órás tárgyalás után döntött úgy, hogy fejbe lövi magát. Ezután a rendőrök azonnal kórházba szállították, de a férfi belehalt a sérüléseibe.

Mióta a közösségi oldalak ráálltak az élőzős alkalmazásokra, egyre gyakrabban fordul elő, hogy erőszakos cselekmények kerülnek teljesen szerkesztetlenül a nézők elé. Legutóbb egy francia lány közvetített a Twitter Periscope-on, ahogy a vonat elé ugrik. (The Daily Dot)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt