Vona Gábor szerint Ilan Mor sértődött meg a válogatott meccsén, nem ő

belföld
2016 május 21., 20:59
comments 274

Péntek este az elefántcsontparti és a magyar válogatott mérkőzését egy csomó politikus és közéleti személy is megnézte.

A HVG készített néhány képet a szurkoló emberekről, köztük a remekül szórakozó Orbán Viktorról és Polt Péterről, illetve a Vona Gábor családja mellett ülő Ilan Morról is.

Ahogy Vona szombat esti Facebook-posztjából kiderül, nem direkt ültek le egymás mellé, a szervezés miatt történt így, véletlenül. A Jobbik elnöke azt írja, őt egyáltalán nem, de Ilan Mort nagyon zavarta a helyzet, ezért a szünetben el is ült onnan.

"A sajtóban megjelent kép jól mutatja, hogy a helyzet nagyon zavarta a nagykövetet, aki a szervezők segítségét kérte és még a mérkőzés megkezdése előtt elült onnan. Mi tudomást sem vettünk az esetről, hiszen számunkra ez egy sportrendezvény és egy családi esemény volt, amin nincs helye sem a politikának, sem a sértődősdinek"

Egy kommentelő: Nem kellene magyarázkodni , mert ez így gyanússá teszi a szituációt .

Vona Gábor: Szerintem meg az lenne a gyanús, ha el akarnám hallgatni, hogy mi történt. Nem nekem kellemetlen, ami történt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.