Vona Gábor szerint Ilan Mor sértődött meg a válogatott meccsén, nem ő

2016 május 21., szombat 20:59
275

Péntek este az elefántcsontparti és a magyar válogatott mérkőzését egy csomó politikus és közéleti személy is megnézte.

A HVG készített néhány képet a szurkoló emberekről, köztük a remekül szórakozó Orbán Viktorról és Polt Péterről, illetve a Vona Gábor családja mellett ülő Ilan Morról is.

Ahogy Vona szombat esti Facebook-posztjából kiderül, nem direkt ültek le egymás mellé, a szervezés miatt történt így, véletlenül. A Jobbik elnöke azt írja, őt egyáltalán nem, de Ilan Mort nagyon zavarta a helyzet, ezért a szünetben el is ült onnan.

"A sajtóban megjelent kép jól mutatja, hogy a helyzet nagyon zavarta a nagykövetet, aki a szervezők segítségét kérte és még a mérkőzés megkezdése előtt elült onnan. Mi tudomást sem vettünk az esetről, hiszen számunkra ez egy sportrendezvény és egy családi esemény volt, amin nincs helye sem a politikának, sem a sértődősdinek"

Egy kommentelő: Nem kellene magyarázkodni , mert ez így gyanússá teszi a szituációt .

Vona Gábor: Szerintem meg az lenne a gyanús, ha el akarnám hallgatni, hogy mi történt. Nem nekem kellemetlen, ami történt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt