Megdőlt a 100 évesen a 100 méteren rekordja

Tbg
sport
2016 május 22., 05:01

Egy dél-karolinai nyugdíjas tanár, Ella Mae Colbert döntötte meg a százméteres síkfutás rekordját alig több, mint 46 másodperccel.

link Forrás


Ez persze nem jobb Usain Bolt bámelyik idejénél, de Bolt nem is száz évesen futja a távot, Colbert asszony viszont igen.

A tanárnőt diákjai kísérték el a rekordkísérletre, és amikor az első próbálkozás közben elesett, többen sírva fakadtak.

Ám az asszony újra nekifutott a távnak, és 46,791 másodperc alatt lefutotta azt, az eddigi Guinnes-rekord 1 perc 17 másodperc volt. A hitelesítés még tart.

Colbert nem ma kezdte a futást, hanem még a középiskolában, és manapság is fut három mérföldet unkahugával és unokaöccsével. (Fox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.