Ha Ibizának lenne bajnokcsapata, így ünnepelne

futball
2016 május 24., 08:20
comments 55

A harmadosztályú magyar csapatok öltözői az új Heart Ibiza, akkora hangulat sehol sincs.

A Tatabánya például a harmadosztályban is egy ideig kizárólag légiósokkal állt fel. A pályán mutatott teljesítményen szemernyit sem látszott, hogy szükség volt a külföldi játékosokra, de az öltözőben igen, ekkora bulit csaptak például, amikor legyőzték a Videoton tartalékokat:

link Forrás

És akkor jöjjön a tavaly az első osztályból a harmadosztályba visszasorolt Nyíregyháza friss bajnokavatása, ahol annyi édespezsgő fröcsögött, hogy az üvegben sem maradt. 

link Forrás

Ha a másodosztályt is nyerik, akkor azt folyhat a csapból a kokain és potyoghatnak a falakról a kurvák.

Ami igazán jó hír, hogy a feljutással új stadionja is lesz a városnak. A terv már korábban megvolt, aztán visszasorolták a csapatot a harmadosztályba, de Orbán Viktor novemberben megígérte:

„Miután NB III.-as csapata van a sajnálatos események eredményeképpen Nyíregyházának, ami tudom, hogy számos polgár szívében élő seb, ezért azt kértük a polgármester úrtól, hogy amikor NB II.-be sikerült följutnia a csapatnak, akkor mi készen állunk arra, hogy a futballpálya jövőjéről is komolyan tárgyaljunk, addig pedig tanulmányterveket készíthet a város, és később aztán megállapodhatunk egy stadion építésről is, de még egyszer mondom: ennek föltételei vannak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.