Lagzi Lajcsi megnézte a Keresztapát, majd rájött, ki nyomta fel a rendőrségen

2016 május 25., szerda 8:15
88

Lagzi Lajcsi a pénteki Morning Show-ban mondta el, hogy közvetlenül a letartóztatása előtt az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőle találkozót, hogy elvegye a műsorától a Dáridó nevet.

„Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem bele.”

-emlékezett vissza a zenész, akit tavaly azért tartóztattak le, mert a gyanú szerint mocsai birtokán lopta a vizet, a gázt és az áramot. A rádióműsorban most meg is nevezte Sláger Tv román tulajdonosát, akit azzal gyanúsít, hogy felnyomta:

„Radu Morarról beszélünk, aki nem blöffölt, amikor megfenyegetett, hanem tudott valamit. (...) Ő szólt, hogy be fognak vinni, de a Keresztapát többször megnéztem, és tudjátok, hogy azt szokták mondani, hogy aki a hírt hozza, az az áruló.”

Lajcsi szerint elérték, hogy titkos nyomozás induljon ellene é lehallgassák a telefonját. Hozzátette, hogy erről nem beszélhet, mert államtitok. Hozzátette, hogy azt em tudták bizonyítani, hogy lopta volna az áramot és a gázt. A zenész beszélt egy arab hercegről is, aki meg akarja venni a boldogasszonypusztai birtokát, majd a szívproblémáit is szóva hozta. (Borsonline)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt