Lagzi Lajcsi megnézte a Keresztapát, majd rájött, ki nyomta fel a rendőrségen

bűnügy
2016 május 25., 08:15
comments 86

Lagzi Lajcsi a pénteki Morning Show-ban mondta el, hogy közvetlenül a letartóztatása előtt az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőle találkozót, hogy elvegye a műsorától a Dáridó nevet.

„Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem bele.”

-emlékezett vissza a zenész, akit tavaly azért tartóztattak le, mert a gyanú szerint mocsai birtokán lopta a vizet, a gázt és az áramot. A rádióműsorban most meg is nevezte Sláger Tv román tulajdonosát, akit azzal gyanúsít, hogy felnyomta:

„Radu Morarról beszélünk, aki nem blöffölt, amikor megfenyegetett, hanem tudott valamit. (...) Ő szólt, hogy be fognak vinni, de a Keresztapát többször megnéztem, és tudjátok, hogy azt szokták mondani, hogy aki a hírt hozza, az az áruló.”

Lajcsi szerint elérték, hogy titkos nyomozás induljon ellene é lehallgassák a telefonját. Hozzátette, hogy erről nem beszélhet, mert államtitok. Hozzátette, hogy azt em tudták bizonyítani, hogy lopta volna az áramot és a gázt. A zenész beszélt egy arab hercegről is, aki meg akarja venni a boldogasszonypusztai birtokát, majd a szívproblémáit is szóva hozta. (Borsonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.