Vujity Tvrtko valami döbbeneteset fedezett fel a trianoni békeszerződésben

A nemrég a köztévéhez igazolt Tvrtko nagy dobással készül: Facebook-oldalán naponta élő videókkal vezeti fel a műsorát, amiben majd állítólag le fogja rántani a leplet a trianoni békeszerződésről.

Mint írja,

"rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg. S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal."

Azt is elárulta, hogy két politikussal is tárgyalt, akik majd segítenek neki a beadvány parlament elé kerülésében.

Tvrtko mesélt arról is, hogy megmotozták, mielőtt bemehetett volna a zsiliprendszer mögött őrzött szerződéshez. Négy órán nézhette a könyvet, ezért 350 eurót fizetett, de a könyvhöz nem nyúlhatott, ezt két kesztyűs ember intézte helyette.

Viszont így is nagyon fontos felfedezést tett: talált egy négyzetkilométernyi területet, ahol mindössze négy utca van és ahol még mindig élnek emberek. És ez valamit bizonyítani fog.

"Maradjunk annyiban, hogy a trianoni békeszerződés végrehajtásában vannak hibák. Egy olyan magyar területről van szó, melyről korábban még soha senki nem hallott."

- mondja  Tvrtko.

Az viszont biztos, hogy nem a leggyakrabban felmerülő kérdésről van szó és nem egyszerűen csak lejár majd Trianon, ezt maga Trvtko cáfolta oldalán:

Ezt a mai napig nagyon népszerű vélekedést amúgy korábban már elég hatásosan cáfolta az UrbanLegends blog is.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.