Meglett az M0-s idióta skodása

2016 május 30., hétfő 19:44
410

Egy bizonyos Balogh Arnó délelőtt írt a Facebookon arról, mi történt vele a hétvégén az M0-son. A külső sávban, Csömör és az M3-as között a Megyeri híd felé, amikor egy mögöttük haladó Bosch céges Skoda elkezdett rájuk állni hátulról, majd ahelyett, hogy sávot váltott volna, folyamatosan közel ment hozzájuk. Aztán megelőzte Arnóékat, és bevágott eléjük, majd beletaposott a fékbe, így hirtelen fékezésre és a kormány félrerántására kényszerítette Arnóékat, akik megpördültek, és a szalagkorlátnak csapódtak.

A keletkezett kár (Fotó: Balogh Arnó / Facebook)

Arnó ezért megírta, hogy feljelentést tett a rendőrségen, de ezt akár vissza is vonná, csak derüljön ki, mi mehetett a skodás sofőr fejében. A csúnyán összetört kocsijáról készült fotót, és a szöveget rengetegen megosztották, és végül meg is lehett az őt életveszélyes helyzetbe sodró autós. Az Index telefonon kereste meg a Bosch kommunikációs igazgatóját, aki este azt írta, sikerült megtalálni a sofőrt, aki még a baleset napján felkereste az illetékes rendőrséget, ma pedig a másik kocsi vezetőjénél is jelentkezett. A munkáltató a hivatalos vizsgálat lezárását megvárja – közölte.

A lap azt írja, nem tudni, hogy a skodás lelkiismerete szólalt meg, vagy tartott attól, hogy a rendszám megjegyzésével, a kamerák felvételével előbb-utóbb úgyis megtalálnák. Arnó az újabb fejleményről azt írta: „hatalmas a közösségi média ereje és egy célzott írás hamarabb eljut a címzetthez”. (Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt