Meglett az M0-s idióta skodása

közlekedés
2016 május 30., 19:44
comments 403

Egy bizonyos Balogh Arnó délelőtt írt a Facebookon arról, mi történt vele a hétvégén az M0-son. A külső sávban, Csömör és az M3-as között a Megyeri híd felé, amikor egy mögöttük haladó Bosch céges Skoda elkezdett rájuk állni hátulról, majd ahelyett, hogy sávot váltott volna, folyamatosan közel ment hozzájuk. Aztán megelőzte Arnóékat, és bevágott eléjük, majd beletaposott a fékbe, így hirtelen fékezésre és a kormány félrerántására kényszerítette Arnóékat, akik megpördültek, és a szalagkorlátnak csapódtak.

A keletkezett kár (Fotó: Balogh Arnó / Facebook)
photo_camera A keletkezett kár (Fotó: Balogh Arnó / Facebook)

Arnó ezért megírta, hogy feljelentést tett a rendőrségen, de ezt akár vissza is vonná, csak derüljön ki, mi mehetett a skodás sofőr fejében. A csúnyán összetört kocsijáról készült fotót, és a szöveget rengetegen megosztották, és végül meg is lehett az őt életveszélyes helyzetbe sodró autós. Az Index telefonon kereste meg a Bosch kommunikációs igazgatóját, aki este azt írta, sikerült megtalálni a sofőrt, aki még a baleset napján felkereste az illetékes rendőrséget, ma pedig a másik kocsi vezetőjénél is jelentkezett. A munkáltató a hivatalos vizsgálat lezárását megvárja – közölte.

A lap azt írja, nem tudni, hogy a skodás lelkiismerete szólalt meg, vagy tartott attól, hogy a rendszám megjegyzésével, a kamerák felvételével előbb-utóbb úgyis megtalálnák. Arnó az újabb fejleményről azt írta: „hatalmas a közösségi média ereje és egy célzott írás hamarabb eljut a címzetthez”. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.