Pizzában fizette az olasz férfi a tartásdíjat

életmód
2016 május 30., 12:13

Az ötvenéves Nicola Tosót még 2002-ben arra kötelezte a bíróság, hogy fizessen havi 300 euró tartásdíjat a volt feleségének. A férjnek pizzériája volt, de nem igazán ment az üzlet, ezért készpénz helyett pizzában róta le tartozását 2008 és 2010 között.

Az asszonynak nem tetszett az ötlet, és a bírósághoz fordult. A bíró pedig úgy ítélte meg, hogy teljesen rendben van, ha az anyagilag megszoruló férfi azzal törleszt, amije van. A döntés még 2011-es, de csak most írta meg egy padovai lap. A férfi azóta egyébként már bezárta a pizzériáját. (Quartz)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.