Schiffer stílusosan visszavonul, illetve háttérbe húzódik

politika
2016 május 30., 20:50
comments 471

Nehéz elképzelni, ahogy egy LMP-s háttérbe húzódik (már ahhoz képest, mint az alapállapota), de az LMP társelnöke, frakcióvezetője és gyakorlatilag egyetlen igazán aktív, ismert politikusa az Indexben bejelentette, hogy visszavonul az aktív parlamenti politizálástól. Június 1-én visszaadja társelnöki megbízatását, augusztus 31.-vel pedig lemond a parlamenti mandátumáról.

A szellemi erőtérre fog ezentúl koncentrálni a napi daráló ellenében.

A parlamenti ringben túl sok szart szippantott be, ami megmérgezte.

Párttagságát megtartja. Nem lesz alkotmánybíró. A 2018-as választásokon nem indul. Viszont nagyon szeretne szellemi erőteret, erre többször is visszatér az indexes interjúban, pedig ezt a kifejezést utoljára Matolcsy Györggyel kapcsolatban hallottuk. Ja, és alapítványi formában szeretné. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.