Ebben a ruhában lehet, hogy téged sem engednének fel egy repülőre

DIVAT
2016 május 31., 20:01
comments 296

Mini ruhadráma zajlik éppen a tengerentúlon, ahol a JetBlue társaság gépével utazott egy fiatal nő Bostonból Seattle-be. Illetve majdnem csak utazott volna, ugyanis ruhája miatt a reptéren nem akarták felengedni a gépre.

Molly McIsaac (művésznevén Maggie McMuffin) ugyanis ezt a ruhát viselte:

De beszálláskor közölték vele, vagy felvesz valami mást, vagy nem szállhat fel a gépre. Azt is közölték vele, hogy nem hivatalos szabályt szegett meg az öltözködésével, de attól még így döntöttek. Molly úgy érezte, nagyon tiszteletlenül bánnak vele. Mivel nem volt nála semmilyen csomag, végül kénytelen volt egy reptéri boltban 22 dollárért venni egy hálóköpenyt.

A légitársaság később megvédte a döntést, ugyanakkor visszafizették neki a köpeny árát és még 200 dollár értékű kupont is kapott. Mint mondták, a személyzet arra jutott, hogy a ruházat esetleg zavarhatná a gépen ülő családokat, ezért döntöttek a tiltás mellett.

És szerintük nem is tiltották le, csak megkérték, hogy öltözzön át (fel) és ezt megtette. Hát ennyi. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.