Ennyire szorgos útépítőmunkásokat még biztos nem láttál!

ÉLET
2016 június 02., 08:33
comments 120

Rendszeresen járok nyaralni Horvátországba, ahol a Letenye-Zágráb autópályán az elmúlt három évben rendszerint 70-80 kilométeren át lassították a forgalmat útfelújításra hivatkozva. A három év alatt egyetlen egyszer figyeltem meg munkavégzést ezen a szakaszon, egy ember gazolt a kerítés mellett.

Nem azért példálózom Horvátországgal, mert Magyarországgal ne tudnék. Pont tegnap volt alkalmam újra megfigyelni a hónapok óta részlegesen lezárt M3-ason a teljesen elanyátlanodott munkagépeket a Mars lakatlan pusztaságát idéző munkaterületen.

Már-már az élet cáfolhatatlan tényei közé soroltam, hogy útépítés csak így folyhat. De nem! És már tárgyi bizonyíték is van ennek cáfolatára:

link Forrás

Ez a timelapse-videó a holland A12-es autópályán készült a május 20-i hétvégén, ahol a munkások

egy hétvége alatt raktak be egy hetven méter hosszú alagutat a sztráda alá.

Visszatért a hitem a világban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.