1,1 milliárdért újítja fel a Paksi Atomerőmű homlokzatát a West Hungária Bau

gazdaság
2016 június 03., 12:36
comments 74

Az 1 137 657 426 forintos szerződés tárgya: „Paksi Atomerőmű 1-4. blokk Üzemi Főépület homlokzat rekonstrukció II. ütem” – jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. Eszerint a cégnek a főépületek homlokzati rekonstrukcióját kell elvégeznie. Feladatok:

  • panelhézagok tömítése (2×2600 folyóméter)
  • fémszerkezetű nyílászáró beépítés (ablak, és ajtócsere, hőhídmentes acél profilból különböző méretekben) (2×500 m2)
  • horganyzott acél madárháló felszerelése (2×11 000 m2)
  • acél felületek mázolása (2×1100 m2)
  • homlokzatfestés, felületjavítással, előkészítéssel (2×25 000 m2)

A győztes West Hungária Bau Kft. Paár Attila érdekeltségébe tartozik. A győri építőipari vállalkozó több céget is átvett a miniszterelnöki vő Tiborcz Istvántól, többek között az Elios Zrt-t és a PBE Építőt is. A 2015-ös év után 2,1 milliárd forint osztalékot szerzett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.