90 tő kendernövényt és lőfegyvereket találtak egy szegedi férfinél

bűnügy
2016 június 03., 08:33
comments 17

Tegnap 16:50-kor Szegeden a járőrök egy kocsit és három utasát igazoltatták, és felmerült, hogy kábítószert fogyaszthattak, ezért L. Dánielt, G. Gergőt és B. Dávidot előállították. A gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték, hogy kábítószer volt náluk. Mint kiderült, az egyik gyanúsított nem sokkal korábban a rendőri intézkedés előtt egy szegedi férfinak kábítószert adott át, így a 40 éves Sz. Józsefnél házkutatást tartottak.

link Forrás

Több mint 90 tő kendernövényt foglaltak le, de a lakóház padlásán egy engedély nélkül tartott és átalakított lőfegyvert, illetve hozzá tartozó lőszereket is találtak. A szegedi férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Kábítószer birtoklása és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt indult eljárás, a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói Sz. Józsefet őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Itt egy térkép az idei kenderfogásokról. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.