Orbán: Soros György le akarja nyomni a magyar kormányt

POLITIKA
2016 június 03., 06:03

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban mondta el reggel, hogy mi a helyzet.

  • A menekültekről:

A kormány be akarja zárni a bicskei menekülttábort.

  • Soros Györgyről:

Le akarja nyomni a magyar kormányt. Ő a magyar kormány ellenzéke. De: "Akárhogy is okoskodunk, akárhogy is finanszírozza Soros György a civileket, az európai kormányok menekültpolitikáját nem támogatja a nép."

  • A Közel-Keletről:

"A demokráciaexport nevű őrület, hogy az itt bevált módszerekkel akarjuk boldoggá tenni a más civilizációkban élő embereket, megbukott."

  • A kormányról:

Sok kormányülés lesz mostanában, hogy az elmúlt két évből minden tervet átnézzenek, nehogy a ciklus második felére rágógumiszerűen átnyúljanak dolgok. "A megnyitott kérdéseket le fogjuk zárni."

  • Az oktatásról:

"A rendszert átalakítottuk, de megindult egy hosszú tárgyalássorozat, korrigálni kell bizonyos dolgokat."

  • A foci Eb-re lehet-e menni ilyen terroros időkben:

Mások helyett nem dönthet, de Orbán el fog menni, bár az ő helyzete speciális. Meg kell fontolni alaposan. A konzuli szolgálatnál érdemes regisztrálni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.