Orbán Viktor több mint 3 éve hord egy skinhead inget

DIVAT
2016 június 03., 08:10
comments 186

A miniszterelnök ma a Kossuth Rádióban a legendás kockás ingében (és egy kissé kinőtt zakóban) jelentette be, a „demokráciaexport nevű őrület” megbukott:

Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában 2016. június 3-án (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában 2016. június 3-án (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Orbán legalább három éve hordja már sikeresen ugyanazt az inget, pedig nem egy méregdrága darabról szól. Már a 2013-as árvíznél is bevetette, de azóta újra is újra felbukkan, alkalomtól függetlenül: legyen szó akár egy karácsonyi ünneplésről vagy egy tapolcai kampányról.

Az ing egyébként ma már nem kapható, de ha minden igaz, az Adaptor Clothing 17,5 fontért, azaz 7000 forintért árulta:

Az ing Warrior márkájú, az Adaptor pedig állítása szerint a mod, skinhead, rudeboy és scooterist stílus első számú internetes ruhaboltja. Ha ezt lefordítjuk magyarra, ezt kapjuk:

Grafika: anarki
photo_camera Grafika: anarki

Tehát Orbán ma stílusosan egy skinhead ingben ment neki Soros Györgynek.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.