A nagy princípium teszt

pszichológia
2016 június 04., 15:56
comments 89

Ön melyikük kijelentései kapcsán állna neki aláírást gyűjteni "a pszichológia által képviselt megalapozott tudás világos és hiteles közvetítése" érdekében, és kit küldene Ákos mellé kukoricára térdepelni?

Részletes elemzés:

0-2 helyes válasz:

Önnek sajnos elvette az eszét a genderőrület, hát mi abban a nehéz, hogy megkülönböztesse egymástól az Ákoshoz és Kövér Lászlóhoz mérhető szexistát, és a tudomány emberét? Ha Ön férfi, csatlakozzon a Férfiak Klubjához, ha nő, akkor úgy tűnik, még nem szült eleget. Ha fogalma sincs, hogy mi a neme, sürgősen keressen fel szakembert, aki emlékezteti Önt arra, mi az Ön Valódi élethivatása.

3-5 helyes válasz:

Önnek láthatólag kihívást jelent eligazodni a princípiumok világában, olvasson több önsegítő könyvet, különben boldogtalanná teszi önmagát és a környezetét is. Ha Ön nő, kössön szalagot a hajába, ha férfi, legyen szíves, szereljen meg valamit, hogy kicsit egyenesbe jöjjön magával.

6-9 helyes válasz:

Gratulálunk, Ön nagyon jól ismeri a hazai lélekgyógyász szakma krémjét, ráadásul tudja, mi a dolga férfiként, vagy nőként. De nem is tartjuk fel, menjen, fedezzen fel, hódítson meg valamit. Ha Ön nő, akkor viszont indíts a konyhába, vagy kezdjen el sürgősen aggódni, hogy valaki Ön miatt nem elég boldog.

(Az idézetek forrásai: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8.) Szinte mindegyik kijelentés az elmúlt öt évben és interjúkban hangzott el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.