Csintalan nem süllyed odáig, hogy Orbán verje a feleségét

POLITIKA
2016 június 04., 09:46
comments 350
Csintalan Sándor a HírTv-ben 2015-ben.
photo_camera Csintalan Sándor a HírTv-ben.

Csintalan Sándor, a szakszervezeti party animalból lett szocialista showmanből lett fideszes médiamunkásból lett simicskista rádiós mutatta be a nap nyilatkozatbravúrját a HVG-ben. A legravaszabb médiarókákhoz és furfangos sztárügyvédekhez méltó nyelvi konstrukció a következő:

„Tudom, sokan várták, hogy Simicska sajtóbirodalma nekiáll majd – a tulajdonos információi alapján – hálószoba- és egyéb titkokat kifecsegni, ahogy azt a kormánypárti média oly gusztustalan módon műveli a legújabb ellenségnek kikiáltott Soros Györggyel; mondván: veri a feleségét. Mi idáig nem süllyedünk, ezt akkor sem tesszük Orbánnal, ha igaz lenne.”

Csintalan szerint egyébként a Simicska-birodalom ugyan némileg visszavonult (nemrég váratlanul eladták a Class FM-et, és árulják a Metropolt is), de ez a meccs még nincs lefutva, nem fognak feltartott kézzel levonulni a pályáról. Orbán hatalmi gépezetét, médiapolitikáját és a paksi projektet vállalhatalannak nevezi, de még Fidesz-tag, nem lépett ki.

Ja, és a sorosozás szerinte egyértelmű antiszemitizmus. Nem is kódolt. (HVG)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.